Maassluis

De hipste Wereldwinkel van Nederland

FAIRTRADE | Hip en Eerlijk | Sociaal goed | Duurzaam

Wat kan je bij ons vinden? Een greep uit ons assortiment.

In de toekomst zullen we onze website uitbreiden met een shop. Hier wordt hard aan gewerkt. Tot die tijd vind je hier een kleine sfeerimpressie van wie we zijn en wat we verkopen. Veel plezier en kom langs in onze winkel op de Zuidvliet 9 in Maassluis.

Notitie- en schetsboekjes

diverse boekjes van leer en hout.

Beelden en kunst

Mooie bronzen beelden

De leukste gifts en het mooiste keramiek.

Fashion en tassen

Verf en toebehoren van Talens

Boekjes en moleskine

Beelden en kunst

De mooiste cadeau's en gifts

Fashion en tassen

Vasen Return to Sender

Mode

Tassen

Manden

Sieraden

Sjaals

Beelden

Wie en wat is de Wereldwinkel Maassluis

De winkel voor fairtrade, duurzame, eerlijke en gewoon prachtige cadeau’s, kaarten, sieraden en hebbedingen. Tevens hebben wij een ruim assortiment Talens hobby- en schilderverven/penselen/doeken e.d.

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

Wat wil de Wereldwinkel?

Eerlijke handel staat voor een gelijkwaardige manier van handelen. Gebaseerd op dialoog, transparantie en respect. De Wereldwinkel geeft de koffieboeren, houtsnijders en keramisten een stem. Met het inkomen dat zij verdienen door de verkoop van hun producten, kunnen zij een beter leven opbouwen. Een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling. De Wereldwinkels vinden dat de wereldhandel moet veranderen zodat producenten die kans ook echt kunnen krijgen. Met de verkoop van producten laten zij zien dat handel ook anders kan. En bieden zij de Nederlandse consument een keuze. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers.

Altijd leuke acties!

Kom langs

De leukste cadeautjes
en voor een ieder iets moois!

We hebben in elke prijsklasse mooie producten

Wil je onze vriend of vriendin worden? Vinden we leuk!

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded